Empowering your

inner nature

18 t/m 22 november - Havelte
Deze dagen wordt je meegenomen op een reis naar binnen, naar de natuurlijke kracht en verbinding die je in je hebt. Een verbinding en kracht die onze maatschappij eigenlijk ontkracht waardoor we afhankelijk worden, geleefd worden, stress creëren met alle gevolgen van dien en de verbinding met ons diepere zelf en met het leven verliezen. We raken verwijderd van natuurlijke processen in ons en om ons heen.

Tijdens deze dagen keer je weer terug naar echte verbinding in jezelf, naar de kracht in jezelf.
We zullen (geleide) meditaties doen die gericht zijn om niet-ondersteunende energieën uit je systeem te verwijderen, om je uit je hoofd in je buik, in je kracht te leiden, om je emotioneel en spiritueel te voeden.

Daarnaast zul je lichaamsoefeningen gaan leren die erop gericht zijn je energie beter door je lichaam te laten stromen, wat maakt dat je vitaler en bewuster van jezelf gaat worden, dat je energie sterker gaat worden.

Wat kan deze 5-daagse je brengen?
Verwijderen van niet-ondersteunende energieën
Innerlijke balans en afstemming
Hernieuwde energie en vitaliteit
Verbeterde focus en meer helderheid
Betere doorstroming van energie door lichaamswerk
Zelfreflectie en zelfontdekking
Van denken naar voelen
Dieper contact met je omgeving
De begeleiders
Wim Jan Bouman
Emiel Nijenhuis (ondersteuning)
Het programma kent geen modulaire opbouw die voor elke groep hetzelfde is. Doordat de begeleiders zichzelf constant afstemmen op wat nodig is voor de deelnemers ontvouwt het programma zich gaandeweg. Deze manier van ontwikkelen vraagt overgave en soms wat lef van de deelnemers. Wel hebben de begeleiders een aantal vaste onderdelen die terugkomen bij elke groep waarbij de dag dat het zich aandient per groep verschilt. Vaste onderdelen zijn:

 • Theorie en praktijk
 • Lichaamswerk
 • Ademhalingsoefeningen
 • (geleide) meditaties
 • Prachtige wandelingen in de natuur (niet verplicht)

Het programma - de opbouw

Een van de aspecten waar je mee gaat werken is; welke energie leef je? In de loop van ons leven nemen we talloze energieën in ons op, sommige laten we los en andere brengen we voort in ons leven. Hier kunnen energieën, patronen e.d., bij zitten die ons ondermijnen, ons verder verwijderen van wie we willen zijn wat veel spanning, emotie, onrust, lichamelijke en/of klachten kan veroorzaken. Je zult gaan werken om hier helderder in te komen staan zodat je meer degene kunt gaan worden die je eigenlijk wilt zijn.

Verander je energie - Verander je leven

Het eten tijdens deze dagen is erop gericht om je ook in het voeden op een natuurlijke manier te bekrachtigen, vandaar dat er veel waarde gehecht gaat worden aan goed en gezond eten.

Ontbijt, lunch en diner zullen dus in ieder geval biologisch zijn.
Maandag 18 november 10.00 uur tot vrijdag 22 nov 16.00 uur.


Data en tijden

Locatie


Meeuwenveen Havelte. Meeuwenveenweg 1.Investering


De prijs van de 5-daagse bedraagt € 1147,- ex. btw. Het arrangement bedraagt ongeveer € 400,-.
Dit is inclusief alle overnachtingen, eten en drinken.


"Een week van verwondering over hoe het anders kan"

Onze intentie
Onze intentie is om je naar huis te laten gaan gevuld met nieuwe energie. Je zult je na deze week helderder en sterker voelen. Bewuster van jezelf en verbonden met een natuurlijke kracht in je. Ook krijg je handvaten hoe je het geleerde voort kunt zetten, verder op te bouwen, en hoe je hiermee een natuurlijke vitaliteit verder kunt ontwikkelen.
Veel voorkomende vragen
 • Zijn het dagen van 9.00 tot 17.00 uur?
  Nee, we maken gebruik van het intern zijn en passen de dagen hierop aan. Uiteraard zijn er genoeg pauzes en is er ruimte is om ook even tot jezelf te komen.
  1
 • Ik ben bang dat het te vermoeiend is.
  Er is alle ruimte om je grenzen aan te geven van wat jij kunt en wilt. En daarmee ook om extra rust te nemen als dit nodig is. Als je echt twijfelt, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we het er persoonlijk over hebben.
  2
 • Krijg ik een eigen kamer?
  Dit is mogelijk. Wel zijn er een beperkt aantal eenpersoonskamers. Wanneer je dit graag wil kun je dit aangeven bij je aanmelding.
  3
 • Kan ik dieetwensen doorgeven?
  Onze kok houdt rekening met dieetwensen m.b.t. allergieën en op doktersadvies. Deze wensen kun je aan ons doorgeven. Geef dit wel op tijd door zodat onze kok ook de tijd krijgt zich erop in te stellen.
  4
 • Werken we ook in de avonden?
  In sommige gevallen wel. Uiteraard voelen we goed na wat passend is voor de groep en wat nodig is om te doen.
  5
Aanmelden
Vul het formulier hieronder in om je aan te melden.
Bij het versturen van dit aanmeldformulier ga je akkoord met de voorwaarden.