Een wereld aan nieuwe mogelijkheden ontwaakt!

Living your Nature neemt je mee naar innerlijke ontwikkeling, verantwoording nemen, verbonden zijn met en respectvol bijdragen
aan het grote geheel.
Living your Nature moedigt mensen aan om terug te keren naar wie ze van nature zijn om vervolgens vanuit deze staat van kracht en verbinding, deze uniekheid, hun leven vorm te gaan geven. Dit in het belang van jezelf en tegelijkertijd ten gunste van de wereld.

We dagen mensen uit om vanuit hun natuurlijke zijn te gaan leven, dit verder te ontwikkelen en te laten floreren tot een bloeiend geheel.

Living your Nature is opgericht door ir. Wim-Jan Bouman en Emiel Nijenhuis.
Meer weten over ons?

Voor wie zijn we er?

Voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken, te reflecteren, te veranderen.
Of je nu het gevoel hebt dat je vastzit in je leven en weer in beweging wil komen, of er is juist teveel beweging, chaos en je zoekt balans en stabiliteit. Maar ook als je je persoonlijk of professioneel verder wil ontwikkelen. Wij begeleiden je naar je kern en je verbinding, dit is het uitgangspunt van zowel je ontwikkeling als je leven.

Living your Nature werkt met traditionele filosofieën, traditionele werkvormen en “werktuigen” die je mogelijkheden bieden om jezelf te ontwikkelen vanuit je eigenheid, je kern, essentie zodat je een leven gaat creëren dat een expressie is van wie je werkelijk bent en wil zijn, je potentie. Dit vraagt training, commitment en goede begeleiding.

Living your Nature maakt deze levenskennis toegankelijk, ervaarbaar en toepasbaar. Hierbij ga je je bewuster worden want alleen dan kan er werkelijk verandering optreden.

Werkvormen

Wat we bieden
We bieden een ondersteunende omgeving waar je welkom bent met alles wat je bij je draagt en de ontwikkeling en het groei proces kan aangaan om meer en meer tot jezelf te komen en te worden wie je in natuurlijke essentie bent.

De trainers en coaches die met ons samenwerken verstaan het ambacht van leren, ontwikkelen en zijn. Zij leven dit met hart en ziel. Ze zijn je begeleider, helper en spiegel, ze bieden je ervaringen en praktisch, dagelijks toepasbaar “gereedschap“ dat je verder brengt.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!